Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Korallträff 4 juni 2016 | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

Lördagen den 4 juni var det åter dags för en korallträff på Sjöfartsmuseet Akvariet. För de som ej deltog finns här möjligheten att se alla föredragen igen. Lasse Forsberg var moderator och försökte hålla reda på de andra talarnas namn. Linnea Cervin presenterade resultatet från sitt examensarbete om korallgenetik på Sjöfartsmuseet Akvariet. Anna Björn från Aquaria Vattenmusem i Stockholm pratade om att träna fiskar för att förbättra möjligheterna att utfodra och sköta fiskhälsan. Lasse Forsberg berättade om nyheter från Interzoo-mässan i Tyskland. Dagens föreläsningar avslutades med Elin Harlos från Tropikariet i Helsingborg som berättade om att ha stenkoraller och hajar i samma akvarium.

Här nedan ser du alla föredragen så många gånger du vill!

Lasse Forsberg hälsar välkommen:

Linnea Cervin:

Anna Björn:

Lasse Forsberg:

Elin Harlos: