Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Korallträff November 2015 | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

Lördagen den 28 november 2015 arrangerades höstens korallträff på Sjöfartsmuseet Akvariet. Hörsalen var som vanligt fullsatt med korallakvarister som fick lyssna på föredrag, fika och genomföra korallbyten med varandra. Du kan se föredragen här nedan.

Korallträffens föreläsningar modererades av Lasse Forsberg. Frida Gebel pratade om bläckfiskar och om Akvariets arbete med att föda upp dvärgbläckfiskar. Jens Ulvås berättade om hur man håller och odlar maneter i akvarier. Jonas Roman pratade om korallrevsakvariets grunder. Föreläsningarna avslutades med att Sjöfartsmuseet Akvariets forskare Arne Nygren presenterade sitt arbete på havsborstmaskar.

 

Introduktion – Lasse Forsberg:

Dvärgbläckfiskar – Frida Gebel:

Maneter i akvarium – Jens Ulvås:

Korallrevsakvariets grunder – Jonas Roman:

Havsborstmaskar – Arne Nygren: