Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Äntligen! Nu har bläckfiskarna flyttat ut i utställningen. Kom och se! | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

 

När de små bläckfiskarna anlände till Sjöfartsmuseet Akvariet i våras var de inte mer än 6 millimeter stora. Nu har de fått växa till sig under några månader och den största av de 3 är nu ca 6 centimeter lång. De har till och med hunnit lägga ägg en gång och vi håller nu tummarna för att vi skall få små bläckfiskungar inom kort.

 

Igår var det äntligen dags för dem att få flytta ut till ett nytt akvarium i den tropiska utställningen. Kom till museet för att se dessa otroligt fascinerande djur. I filmen nedan kan ni se hur en av dem reagerade när den släpptes ut i sitt nya hem.

 

 

Trevlig sommar önskar personalen i akvariet!