Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Klappa havet och pysselverkstad | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

Pysselakvarium

Tidigare i bloggen har ni kunnat läsa om Amanda och Frida som gör sina gymnasieprojekt hos oss. Idag höll dom återigen i klappa havet lektionen, och efter denna testade sin egna idé om en pysselverkstad. Skolan som besökte oss var lasarettsgatans förskola. Amanda och Frida hade förberett genom att tillverka ett akvarium i papper, och därefter fick eleverna från klappa havet lektionen göra sina egna djur och hänga upp dom i akvariet, och sen ta med sig det till skolan. Akvariet blev jättefint, med en stor variation av djur, både fiskar och ryggradslösa djur. Lägg märke till sjöstjärnan i bilden, med ett öga längst ut på varje arm!