Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Gläns över sjöfartsmuseet… | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

När juldagsmorgon glimmar jag vill till Sjöfartsmuseet gå…

 

Ja, idag är det Lucia och det har vi firat genom en glittrande variant av Klappa Havet.  Sjöstjärnorna glimmade och tindrade extra mycket idag. Någon Lucia lyckades vi inte rösta fram utan det fick duga med en tärna och en stjärngosse i luciatåget.

 

Lussestjärna

Nu är det inte långt kvar till jul. Funderar du över hur du kan göra ditt julbord lite mer ekologiskt hållbart? Besök vår nya utställning ”Hej fisk” där du kan få tips om hur du kan tänka runt mat som kommer från havet. Varför inte servera krav-märkt sill på julbordet, eller blåmusslor? Å du…skippa den rökta ålen, den kan du klara dig utan.

 

Glad Lucia önskar vi på Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg.