Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Lekens dag på Ågrenska! | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida
Frida och flagga på Lekens dag!

Frida och flagga på Lekens dag!

Igår var det en av årets stora dagar; Lekens dag på Ågrenska! Där har vi varit med i många år, och det är alltid underbart komma ut till Lilla Amundön och träffa alla barn, ungdomar och personal! Under dagen arrangerades fullt av aktiviteter och uppträdanden på olika stationer. Lekens dag är också den enda dagen Ågrenska är öppen för allmänheten, och denna dag brukar vara väldigt välbesökt. Senaste åren har väl vädret inte varit kanon, men igår sken solen för alla!

Akvarium!

Akvarium!

Under Lekens dag flyttar vi ut vår visning ”Klappa Havet” till Ågrenska, så från Akvariet tog vi med en del djur, små akvarium samt snorklingsprylar. Besökarna fick känna på sjöstjärnor och krabbor, samt se på när vi snorklade. I våras när vi var på Ågrenska var det drygt 9 grader i vattnet, nu var det 20 grader varmt! Det gillade vi, men också av övriga djurlivet, nu var det full fart i vikarna med räkor, sillstim och kantnålsfiskar!

Jens visar djur från havet!

Jens visar djur från havet!

Tack Ågrenska och alla besökare för årets Lekens dag! Spana gärna in www.agrenska.se, där kan man läsa mer om deras härliga verksamhet samt se fler bilder från gårdagen!