Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Efter semestern – Nya maneter! | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

Nu är första veckan efter semestern snart avklarad! Kan ju vara tufft att börja jobba efter fina sommarvärmen, men väl tillbaka fanns det fullt av små nya Upp-och-ner maneter att ta hand om! Cassiopeapolyper har vi gott om, men för att få fram maneter måste dom strobilera, skiva av sig, och nya juvenila maneter simmar iväg. Nya kar ställdes upp i tillväxtrummet, och förhoppningsvis om några månader har maneterna växt tillräckligt för att kunna flytta ut i utställningen. Under kategorin ”Våra djur” kan man läsa mer om upp-och-ner maneterna och se en film av de adulta maneterna.

Trevlig helg!!

Små Cassiopea

Små Cassiopea