Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 AKVARIET PÅ STOCKHOLMSBESÖK | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

I veckan åkte Akvariets personal till Stockholm. På dagen passade vi på att besöka Aquaria Vattenmuseum och Skansen Akvariet, som båda ligger på Djurgården. På kvällen var det dags för vernissage på Teater Brunnsgatan Fyra där våra kollegor från Sjöfartsmuseet under 10 veckor ställer ut utställningen ”Ljuva Dagar”. Nedan finns några bilder från dagen och länkar till våra besöksmål.

vattenplaneten, Heteroconger hassi, rörål, garden eels, akvariet

Rörålar [Heteroconger hassi] i ett akvarium på Aquaria Vattenmuseum.

Jens, Nikolaj (från Skansen Akvariet) och David tittar ner i Skansen Akvariets 10 000 liter stora korallakvarium.

En imponerande Acropora-koloni i Skansen Akvariets akvarium som kommer från SECORE-projektets insamlingar av korall-larver i havet. Vi fick med oss prover för genetisk artbestämning.

Personal från Sjöfartsmuseet Akvariet väntar på gästerna till vernissaget på Teater Brunnsgatan Fyra. På bilden syns från vänster Ronny från samlingsenheten, utställningsproducenten Britta, David och utställningsteknikern Tommy.

Här hittar du länkar till våra besöksmål under dagen:
www.aquaria.se
www.skansen-akvariet.se
http://brunnsgatanfyra.se

Läs gärna mer om SECORE-projektet på:
www.secore.org