Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Sharm el Sheikh 2012 | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

Under julhelgen befann jag mig i Sharm el Sheikh vid Sinaihalvöns södra kust. 26 grader varmt, både i och ovan vattnet! Dagen innan julafton hyrde vi en båt med tillhörande dykledare och utrustning. Målet för utflykten var Tiran Islands, vilket tillhör Naturreservatet Ras Muhammad. Bästa dyket på resan var absolut Jackson reef, en ganska brant klippvägg helt täckt med både sten- och mjukkoraller, gorgonier, anemoner m.m. Och massvis av fisk såklart. Möjligt att det kommer upp en film från det dyket här på bloggen under de närmaste veckorna!

 

Bilderna i bildspelet är dels tagna när vi dök vid Tiran Islands, men också bilder från fridykning utanför hotellet.

 

Gott Nytt År!!