Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Länktips: Baltic sea waste campaign | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida
skräp i havet, nedskräpning, östersjön, marinbiologi, sjöfartsmuseet akvariet, plast i havet, miljö

Baltic Sea Waste Campaign´s hemsida (klicka i bilden)

Baltic Sea Waste Campaign vill uppmärksamma marina avfalls- och miljöfrågor. Under 2012 seglade briggen Tre Kronor runt om i Östersjön. De besökte många olika hamnar och orter där de höll seminarier med miljöexperter och genomförde dykningar för att filma allt skräp som hamnat på havets botten.

På kampanjens hemsida www.balticseawaste.com   kan du se filmer från seminarierna och från skräpdykningarna. Baltic Sea Waste Campaign säger på hemsidan  ”Vi vill inspirera, beröra och locka till handling!”

Detta glädjer oss på Akvariet eftersom det är det samma som vi vill med vår verksamhet, och ju fler vi är dessto större chans att lyckas med att rädda havet!