Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 1527 Missa inte filmfestivalen Voices from the waters 30/8-1/9 i Göteborg! | Vattenplaneten Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/5/6/a/vattenplaneten.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Välj en sida

Voices

Med start idag fredag 30 augusti arrangeras Voices from the Waters – Sveriges enda vattenfilmfestival i Göteborg! Festivalen startades av Bangalore Film Society 2005. Festivalen har sedan spridits över världen, nu även till vattenstaden Göteborg. Årets festival sker parallellt i Göteborg och Bangalore och visar film från världens alla hörn. Festivalen är ett samarbetsprojekt mellan Nätverkstan och Bangalore Film Society. I samarbetet ingår även Världskulturmuseet, Sjöfartsmuseet Akvariet, och Frilagret som är de platser där invigning, filmvisningar, föreställningar, presentationer och debatter hålls fram till söndag kväll.

Läs hela programmet här: Voices from the Waters